Industriële & sectionaalpoorten

DE MOGELIJKHEDEN MET V.D.P. AUTOMATICS ZIJN EINDELOOS

+32 475 29 08 79

INDUSTRIELE- & SECTONAALPOORTEN

SECTIONALE POORTEN

KANTELPOORTEN

INDUSTRIELE POORTEN

SNELLOOPPOORTEN

Een sectionaalpoort, garagepoort in de volksmond,  bestaat uit lamellen die verticaal naar boven de garage inschuiven. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende types en kleuren om bij elk soort huis te passen! Het grote voordeel van dit type poort is dat hij bij het openen niet naar de voorkant naar buiten steekt en dat hij ook in de garage zelf niet veel ruimte in beslag neemt.


Een sectionaalpoort kan zowel met de hand als mechanisch bediend worden. Bij een automatische  poort hoef je niet uit de auto te  komen om de garage te openen, simpelweg de app gebruiken op je gsm is voldoende!


Wij werken uitsluitend met het kwaliteitsmerk Novoferm zodat wij altijd de hoogstaande kwaliteit, waar  V.D.P. automatics uit Maldegem voor  staat, kunnen afleveren. 

Kantelpoorten zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere garagepoorten. Daarbovenop zijn ze ook erg sterk en inbraakwerend. Aangezien de kantelpoort uit één geheel bestaat kan het oppervlak ook strakker afgewerkt worden.


Ook kunnen kantelpoorten voorzien worden in de meest uiteenlopende types en kleuren. Automatisering is bij kantelpoorten ook mogelijk!

Ook voor geïsoleerde industriële poorten ben je bij V.D.P. automatics in Maldegem aan het juiste adres! Dankzij onze ervaring en het gebruik van professioneel plaatsingsmateriaal zijn wij specialisten in het plaatsen van industriële poorten, ongeacht de afmetingen.


Wij werken steeds met het kwaliteitsmerk Novoferm. De industriële poorten van Novoferm zijn 45mm dik waardoor ze zeer isolerend zijn, daarbovenop worden ze steeds voorzien van gelagerde wielen en stevige scharnieren. Bij een industriële poort van Novoferm heeft u steeds een tal van opties zoals vensters, glasvelden en doorloopdeuren.


De industriële poorten van Novoferm zijn dankzij het veersysteem perfect in balans waardoor manueel bedienen mogelijk is, maar om het gebruiksgemak optimaal te benutten kan V.D.P. automatics steeds zorgen voor een volledige automatisatie!

Naast de gewone industriële poorten kan je bij V.D.P. automatics ook terecht voor snellooppoorten.


Een snellooppoort vergemakelijkt de doorgang en houdt de temperatuur van de werkruimtes beter vast waardoor u energie bespaart! Wij bieden ook  waterresistente uitvoeringen in inox   voor de voedingsindustrie.

OVER V.D.P. AUTOMATICS


V.D.P. automatics staat garant voor een  professionele aanpak op maat! Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget.


Dankzij onze uitstekende service en kwaliteit is V.D.P. automatics al sinds 1985 de specialist op het gebied van automatische poorten en hekkens in Maldegem & omstreken.

CONTACTEER ONS


V.D.P. Automatics

'T Rivierenhof 32,

9990 Maldegem


T.  +32 475 29 08 79

E. info@vdpautomatics.be

W. www.vdpautomatics.be