Over ons

Over V.D.P. automatics

V.D.P. automatics, een familiebedrijf dat door de jaren heen gegroeid is tot de specialist voor het leveren en plaatsen van uw automatische sectionale poorten.


Al sinds 1985 bestaat V.D.P. automatics, maar het was pas in 1994 dat Robert De Meyere V.D.P. automatics overnam. Samen met zijn zoon, Gert-Jan, bouwden ze V.D.P. automatics verder uit tot de vaste waarde op het gebied van automatische poorten dat het vandaag is.


Door hun jaren ervaring, de nodige know-how en het gebruik van materiaal van topkwaliteit bouwt V.D.P. automatics jaar in en jaar uit verder aan een steeds hogere klantentevredenheid, een nog snellere service en een uitvoering aan een correcte prijs!


Door een doorgedreven passie is V.D.P. Automatics de partner voor Uw automatische garagepoorten, draai en schuifpoorten en automatische toegangsdeuren, gecombineerd met de desgewenste toegangsmogelijkheden en toegangscontrole.


U kunt steeds terecht voor Uw poort in verschillende afmetingen, vormen en verschillende materiaalkeuzes waaronder hout staal en aluminium.


Naast de plaatsing en onderhoud van onze huismerken  kan u bij V.D.P. automatics  ook terecht voor service en herstellingen  aan poorten van andere merken. Dankzij onze uitgebreide stock van verschillende onderdelen en wisselstukken kunnen wij steeds een zeer snelle service garanderen!


INDIEN U VRAGEN ZOU HEBBEN IN VERBAND MET ONZE DIENSTEN OF PRODUCTEN AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS TE CONTACTEREN