Over ons

DE MOGELIJKHEDEN MET V.D.P. AUTOMATICS ZIJN EINDELOOS

+32 475 29 08 79

Over V.D.P. automatics

V.D.P. automatics, een familiebedrijf dat door de jaren heen gegroeid is tot de specialist voor het leveren en plaatsen van uw automatische poorten.


Al sinds 1985 bestaat V.D.P. automatics, maar het was pas in 1994 dat Robert De Meyere V.D.P. automatics overnam. Samen met zijn zoon, Gert-Jan, bouwden ze V.D.P. automatics verder uit tot de vaste waarde op het gebied van automatische poorten dat het vandaag is.


Door hun jaren ervaring, de nodige know-how en het gebruik van materiaal van topkwaliteit bouwt V.D.P. automatics jaar in en jaar uit verder aan een steeds hogere klantentevredenheid, een nog snellere service en een uitvoering aan een correcte prijs!


Naast de plaatsing en onderhoud van onze huismerken  kan u bij V.D.P. automatics  ook terecht voor service en herstellingen  aan poorten van andere merken. Dankzij onze uitgebreide stock van verschillende onderdelen en wisselstukken kunnen wij steeds een zeer snelle service garanderen!


INDIEN U VRAGEN ZOU HEBBEN IN VERBAND MET ONZE DIENSTEN OF PRODUCTEN AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS TE CONTACTEREN

OVER V.D.P. AUTOMATICS


V.D.P. automatics staat garant voor een  professionele aanpak op maat! Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget.


Dankzij onze uitstekende service en kwaliteit is V.D.P. automatics al sinds 1985 de specialist op het gebied van automatische poorten en hekkens in Maldegem & omstreken.

CONTACTEER ONS


V.D.P. Automatics

'T Rivierenhof 32,

9990 Maldegem


T.  +32 475 29 08 79

E. info@vdpautomatics.be

W. www.vdpautomatics.be