Poorten & hekken

DE MOGELIJKHEDEN MET V.D.P. AUTOMATICS ZIJN EINDELOOS

+32 475 29 08 79

POORTEN & HEKKENS

SCHUIFPOORTEN

DRAAIPOORTEN

HEKKEN

Een schuifpoort is een mooie, veilige en stevige manier om uw tuin af te scheiden van de straat. Schuifpoorten zijn ideaal voor plaatsen waar men beperkter is in ruimte, u kan uw auto perfect voor of achter uw poort parkeren. Enkel aan de zijkant is ruimte nodig om de schuifpoort open te laten schuiven. Om het openen en sluiten van de schuifpoort vlot te laten verlopen opteren wij altijd voor een schuifpoort op rails.


V.D.P. automatics   ontwerpt de gewenste schuifpoort steeds op maat  en volgens de smaak van de klant. Hout, metaal, padouck  of aluminium is  voor ons geen enkel probleem, wij hebben de kennis en de uitrusting om met alle soorten materialen uw gewenste  poort te ontwerpen en te plaatsen!


Ook voor de automatisatie van uw schuifpoort bent u bij V.D.P. automatics in Maldegem aan het juiste adres!

Of uw woning nu een modern of een klassiek design heeft, een draaipoort van V.D.P. automatics zorgt voor de kers op de taart! Ook de draaipoorten kunnen zowel in metaal, aluminium  als hout vervaardigd worden.


De bovenkant van de draaipoort kan afgewerkt worden op verschillende manieren. U kan gaan voor een rechte, holle of bolle afwerking. V.D.P. automatics kan ook steeds een design naar uw wensen ontwerpen. Zelf een design ontworpen? Wij helpen graag uw dromen te realiseren!


Draaipoorten kunnen manueel gebruikt worden maar voor 100% procent gebruikscomfort kan V.D.P. automatics ook uw draaipoort volledig automatiseren!

Stevig maar geen volledig dichte afsluiting, dat is een hekken. Bij V.D.P. automatics heeft u een zeer uitgebreid aanbod klassiek, modern en industriële metalen hekken.   Een hekken is vaak het sierelement van uw oprit, V.D.P. automatics creëert het ontwerp dat perfect bij uw stijl past! Uw hekken wordt  gezandstraald, gemetalliseerd en gepoedercoat in het kleur dat u wenst.


Bij een hekken heeft u de mogelijkheid om bovenaan metalen pinnen te plaatsen woordoor ze zeer inbraakveilig zijn!


Een hekken is zowel met een manueel slot als volledig geautomatiseerd te verkrijgen.

OVER V.D.P. AUTOMATICS


V.D.P. automatics staat garant voor een  professionele aanpak op maat! Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing binnen uw budget.


Dankzij onze uitstekende service en kwaliteit is V.D.P. automatics al sinds 1985 de specialist op het gebied van automatische poorten en hekkens in Maldegem & omstreken.

CONTACTEER ONS


V.D.P. Automatics

'T Rivierenhof 32,

9990 Maldegem


T.  +32 475 29 08 79

E. info@vdpautomatics.be

W. www.vdpautomatics.be